Spirituel Coaching / Clairvoyance

 

Healing 

 

Spirituel Regression

 

Æteriske olier fra doTERRA

 

AromaTouch Behandling

 

Lone , 15.02.2023 (13:30:02)

Jeg bliver lige forundret hver gang du healer mig.
Det er noget af det bedste jeg kan gøre for mig selv.
Tak for dig Mette ! <3

Helle , 06.12.2017 (19:50:54)

Nu skal i høre en fortælling fra det virkelig liv ❤

Jeg har tidligere brugt Mette som clairvoyant, det var super fantastisk, så har jeg prøvet regressionsterapi hos hende, også fantastisk at opleve og kunne bruge for at ændre/komme videre i sit liv og ja så om ikk hun også er blevet TFT terapeut...det måtte også prøves, da jeg sad fast i nogle gamle mønstre mht min mor...under kyndig vejledning og punkter at "banke" på, fik jeg løsnet op og kunne allerede under behandling første gang mærke en forbedring, som viste sig at bære frugt, da jeg efterflg kom i en situation med min mor, som jeg så tacklede på en helt hensigtsmæssig måde nu....SÅ OGSÅ der kan jeg klart anbefale Mette...der vist ikk det hun ikk kan...Mere empatisk, rolig og dygtig behandler skal man lede længe efter...ud af 5 stjerner får Mette 10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Helle Angel Brinkland

Grethe , 05.12.2017 (15:35:16)

Mette har hjulpet mig ved at anvende TFT, tankefeltsterapi.
Jeg havde aldrig prøvet denne slags behandling og jeg var spændt på hvad det egentlig gik ud på.
Mette forklarede fint og klart, hvad der skulle ske.. vi fandt frem til mit problem, som jeg ønskede opløst!
Mette skulle opløse mit traume, der var en stor forladthedsfølelse.
Jeg blev tappet på en masse punkter og jeg skulle gentage en kort remse. Det føltes fint og roligt! Mette var meget rolig, professionel og jeg følte mig fuldstændig tryg.
På 50 minutter var jeg gået fra 10 til 0 på skalaen! Det vil sige mit traume var opløst, da terapeuten skal få klienten i 0. Jeg har vitterlig fået det meget bedre og er så taknemmelig for at en så gammel følelse er helt væk!

Sussi , 14.06.2016 (09:10:11)

Jeg har været med på Mettes første regressions forløb. En fantastisk oplevelse, og det gav mig så meget som jeg kan bruge i mit nuværende liv.
Jeg har fået en forståelse for hvorfor jeg sommetider reagerer som jeg gør i bestemte situationer, og en bekræftelse på mit livsformål i dette liv.

Mette er en fantastisk dejlig varm og hjertelig sjæl som jeg hurtigt følte mig tryg ved.

At rejse sammen med de andre 5 dejlige mennesker var vildt spændende og det interessante var, at selvom vores tidligere liv var forskellige, så var der alligevel en rød tråd og det samme tema i de tidligere liv vi kom tilbage til.
Der kom hurtigt en stor fællesskabsfølelse imellem os.

Det er helt sikkert at jeg vil være med i sådan et regressionsforløb igen på et senere tidspunkt. ❤️

Tusind tak Mette for den gode oplevelse og fordi du er den du er. ❤️

Kh Sussi

Jette, 14.06.2016 (09:09:55)

eg deltog i det første regressions forløb,det var spændende som temaerne var vævet sammen,og den indsigt det har givet mig ,jeg kan pludselig se sammenhæng mellem tidligere liv og de handlemønstre jeg har i dag,og har nu mulighederne for at ændre noget der ikke tjener mig mere.
Jeg havde fra første dag fuld tillid til Mette ,hun er professionel samtidig med hun er varm og hjertelig.
Kan kun anbefale hende på det varmeste❤️
Af hjertet tak Mette ❤️

Bente , 14.06.2016 (09:09:41)

Mette er en engel - de gange jeg har været hos hende er jeg gået der fra med vinger og med fødderne godt plantet i moder jord! Af tak for hendes altid lyse sind og forståelse - Mette ved nøjagtigt hvad hun gør og hvad man har brug for. Mette kan jeg varmt anbefale. Mette er helt klar den jeg altid vil søge hen hvis jeg har brug for svar - klarhed - balance! Hos Mette findes roen og stor respekt for det "håndværk" hun bestrider! Og så er hun sjov og evigt smilende - hos Mette skinner solen altid. Knus

Gitte , 14.06.2016 (09:09:24)

Helløjsa herinde

Vil lige sige, at da jeg var hos Clairvo-Mette gik jeg syngende derfra. Det var en fantastisk oplevelse.
Skal i den grad have flere behandlinger hos hende, vi er slet ikke færdige med hinanden
Jeg viste godt at jeg tog hul på et længere behandlings forløb, da jeg startede hos hende, det holdt i 14 dage ca. første behandling. Hun får i den grad lov at følge mig til dørs, så at sige.
Det er svært at anbefale nogen behandler til andre, fordi det er så individuelt, hvad for en energi man lige har brug for. Kan kun sige at jeg er blevet glad for hende, og jeg trygt vil lægge mine energier i hendes hænder.

Thomas, 14.06.2016 (09:09:03)

Hej Mette

Tusind tak for hjælpen med min datter på snart 3 år, som ikke kunne sove da der var 2 sjæle der holdt hende vågne om natten, det er dejligt at du har fået talt med dem om at de ikke skal vække hende om natten og holde hende vågen. Nu siger hun god nat og vi kan lege sammen i morgen og det har hjulpet og de har forstået budskabet, og vi får alle sammen sovet igennem om natten for første gang i snart 3 år. Du er en dygtig Clairvoyant Mette og jeg vil helt klar kontakte dig igen om der skulle blive Natteuro igen med de 2 sjæle : ) Tak fordi du tog det til dig omgående og rensede ud med det samme og følger op på det efterfølgende, vi føler os meget trygge ved din evne til den åndelige verden

God jul til dig og din familie : )

Jytte, 14.06.2016 (09:08:36)

Det var en skøn oplevelse at være på besøg hos Mette, til en regression. Mette havde en meget tryg og imødekommende tilgang. Hun favnede mig, der kom lidt hæsblæsende ind ad døren, og jeg følte mig ganske tryg ved det, som skulle ske, skønt det var noget helt nyt for mig.
Tiden iler åbenbart, når man sådan er "på rejse", men Mette valgte at føre mig fint i mål uden skelen til uret, så min oplevelse blev "hel". Det er jeg meget glad for.
Thumbs up til Mette :-)

Lis, 14.06.2016 (09:08:20)

Mette er en fantastisk person! For noget tid siden, var jeg til min første træningsaften, og det var så spændende. Jeg lærte meget den aften om mig selv og om hvordan jeg kunne finde ro, når jeg allermest havde brug for det - dette har gjort at jeg efterfølgende kan finde ro, selv på meget stressede tidspunkter for mig selv. Det har givet mig en stor force i mit arbejde og jeg er så taknemlig for at have lært det.
Jeg lærte også at være åben.
Første træningsaften låste jeg mig selv, dette så Mette straks. Hun lærte mig at åbne op for det der kom til mig, og det var skønt at prøve.
Jeg anbefaler Dig til enhver, sødeste Mette!

Annette , 14.06.2016 (09:08:03)

Kæreste Mette

Tusind tak for en meget givende fredag aften i dit meget gode selskab

Vi fik alle tre utrolig meget ud at besøge dig - og var meget begejstret, forundret og imponeret over din kunnen.

Jeg har en veninde som jeg har anbefalet dig til, og jeg tror hun vil kontakte dig i nærmeste fremtid.

Mette du gør virkelig sådan en stor forskel for en masse mennesker - så tak forbliver et fattigt ord når det handler om dig.

Men alligevel skal du have et kæmpe stort et TAK!

Mange hilsner og masser af gode tanker til dig fra Annette

Lillian , 14.06.2016 (09:07:47)

Min kære Mette,
du opfordrer til man skal skrive i din gæstebog.
Og det vil jeg hjertens gerne :)
Jeg har haft en lang periode, hvor livet ikke har været særligt nemt, dels pga sygdom, og dels pga personlige relationer i forhold til de mennesker jeg arbejde sammen med og kaldte venner.....
Du har givet mig en ro som gør at jeg nu hviler i mig selv, er meget mere positiv og har hjulpet mig til at træffe beslutninger, svære beslutninger, som var nødvendige for at komme videre med livet.
Det er faktisk lykkedes så godt, at andre nu er begyndt at kommentere det :)
Der er stadig noget der skal bearbejdes, men jeg er sikker på at vi sammen nok skal finde ud af det også :)

Tusind tak for din måde at være på :)

Kærligste hilsener

Lillian

Trine , 14.06.2016 (09:07:30)

Kære Mette

Tusind tak for optagelserne og tak for en god og positiv oplevelse med din regressionsterapi.

Siden har jeg haft en anden ro og energi, eller rettere fokus på en anden måde, Det jeg oplevede i den hypnotiske bevidsthed, var meget speciel oplevelse for mig, og har givet mig en ro, som det er længe siden jeg har oplevet. Der er ingen tvivl om at det har haft effekt. Jeg tænker også at jeg følte mig godt tilpas i "dit rum" og jeg synes du havde en god fornemmelse af hvor jeg var henne i de to timer jeg var hos dig.

Jeg ved at jeg skal besøge dig igen, og er meget nysgerrig på hvorfor jeg så denne "mørke" mand i en bog, og hvorfor jeg havde en fornemmelse omkring et eller andet ægteskab, men interessant med at det er min mormor, der giver mig roen og troen.....Det har jeg tænkt meget over.... På trods af at jeg blev ked af det, så har jeg som sagt haft det rigtig fint, faktisk.

Jeg glæder mig allerede til næste gang, men først skal der lige spares lidt sammen ;o)

Endnu en gang, tak for en god oplevelse:o)

kærlige hilsner
Trine

Elenah , 14.06.2016 (09:07:12)

Kære Mette Hvid-Jacobsen.:) Jeg syntes det er meget indlysende dine trænings tider hurtige bliver besatte. Du er en dygtig og erfaren underviser med respekt , rummelighed og kærlighed for andre mennesker. <3 ;) Jeg har selv fået en øjneåbner for egne evner, og har følt mig godt tilpas i dine lokaler. Glæder mig til den 27 oktober. Det skal nok blive interessant. :)

Lisbeth , 14.06.2016 (09:06:55)

Tak for hjælpen.
Siden du rensede vores hus, har her været rart at være.
Det føles rart at komme ind og der er slet ikke den dårlige og tunge luft at komme ind til.
En rigtig god oplevelse og det er rart at du er så imødekommende og varm.

GItte , 14.06.2016 (09:06:22)

Jeg har flere gang brugt Mette til en rejse til tidligere liv. Jeg troede egentligt "bare", jeg skulle opleve nogle spændende rejser, hvilket jeg i den grad også gjorde, men må også sige at det for mit vedkommende også har været oplevelser, som har givet mig stor forståelse af hvem jeg er idag og hvad jeg skal arbejde med i dette liv både familiemæssigt og personligt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Mette. Hun kan sin håndværk, er god til at gå i dybde med emnerne, der dukker op og har i øvrigt en varm og kærlig personlighed, så man føler sig helt tryg. Det er virkelig en stor og udviklende oplevelse at prøve en regression hos Mette:-)

R, 14.06.2016 (09:05:38)

Jeg ankom hos Mette, en dag i regnvejr. Dybt ulykkelig og fyldt op af smerte og opgivenhed, over alt for mange år, i en konstant strøm af ulykker. Mettes omsorg og kærlighed, gjorde at jeg nu så småt tør, at vise verden en smule tillid igen. Jeg husker ikke clairvoyancens indhold, udover en præcis fortolkning af min indre smerte. Jeg har ikke lyttet til lydfilen, efter jeg kom hjem, da der er for meget gråd (fra mig) derpå. Det jeg hæfter mig ved, var healingen, og følelsen af, at min sorg kunne rummes. Healingernes effekt er kærlig, effektiv og vedvarende. Efterfølgende har Mette uden beregning, og i sin fritid, givet mig 2 gange healing. Jeg er dybt ydmyg og taknemmelig over at der findes én som Mette på denne jord. Med så meget lys og kærlighed i sig. Efter at have mødt Mette, har jeg nyt mod til at stå i kaos op til halsen.
Og også mod på, at turde tro på, at det også er godt i vente til MIG <3

Jytte , 14.06.2016 (09:05:00)

Hej din vidunderlige ven.. Dem der møder dig på deres vej er mere end heldige,du har et hjerte af guld,du vil alle det bedste og det kommer fra det dybeste i ens hjerte,du er utrolig dygtig uanset hvad for en behandling du yder,du lytter og mærker den du sidder med i nuet <3 Tak for dig <3 ønsker dig det allerbedste i livet ;) Stort knus fra en der har mærket din varme <3 Jytte

Kristine, 14.06.2016 (09:04:40)

Hey du skønne Quinde
Tak for en virkelig spændende regression. Jeg var nok mest af alt nysgerrig, så jeg havde ikke regnet med at få så stor en oplevelse.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal forbi dig og din klinik.

Knuz Kristine

Skriv en kommentar

 

 

 

 

 

 

Mette Hvid - Alternativ behandler, Stenhuggervej 5, 5230 Odense M. 

Tlf nr. 31 54 22 01                     CVR-nr. 36298022

Webshop fra e-hjemmeside.dk