Spirituel Coaching / Clairvoyance

 

Healing 

 

Spirituel Regression

 

 

 

 

 

Healing

Healing er fantastisk at arbejde med. Her bliver energien kanaliseret derhen hvor din krop har brug for det.

Healing virker på alle niveauer, det spirituelle, det mentale, det følelsesmæssige og det fysiske.

Det er ikke alle der kommer for at få healing der har en fysisk gene, Healing bruges nemlig også til at få velvære og forebygge. For at få mere energi og få bygget psyken op. Hjælpe med at fjerne blokeringer og smerter. Healingen er med til at styrke din personlige udvikling.

Healingen er en meget unik oplevelse og derfor varierer det meget hvilket oplevelser klienter har, da du får lige præcis den healing, du har brug for og er parat til at modtage. Hos nogle sker der forandringer med det samme og for andre sker det over en periode. Fælles er dog at de fleste oplever, at der bliver sat gang i nogle processer, uanset hvad det er du har brug for eller har et ønske om at der kommer gang i. 

En healingssession hos mig kan foregå på mange forskellige måder, da jeg inddrager mine mange uddannelser, så du kan få lige nøjagtig den behandling der passer til dig og dine behov. Jeg inddrager derfor Kranio Sakral Terapi, Tankefeltterapi, Soul Body Fusion og Access Bars mm. i sessionerne. 

 

Sessionen varer ca. 1 time.    600 kr 

Healing af børn under 12 år:  300 kr. 

Jeg er uddannet Usui og Tibetan Reiki Master og Teacher 

I oktober 2008 begyndte jeg så på min vej igennem reiki healing hos Reiki mester Juri Christensen, hvor jeg tog 1 del af uddannelsen.

I 2012 tog jeg 2 del, hos Dorthe Torp, og blev der Reiki healer af 2 grad.

I marts 2015 tog jeg sidste del af Reiki uddannelsen, hvor jeg blev Reiki Master og Teacher. Dette vil sige at jeg også kan undervise og indvie andre til Reiki Healing. 

Healingen er nu også en stor del af min hverdag og mit liv, jeg nyder at kunne hjælpe andre på denne måde.

Når jeg healer, arbejder jeg for dig og universet på samme tid, derfor har jeg ofte mine clairvoyante evner med når jeg healer, den er en fantastisk støtte til at tune ind og mærke efter hvor og hvad jeg også kan gøre for dig.

Ny tids Healer

I 2014 fik jeg mit diplom til Ny Tids Healer, her er det de nye energier og den nye tids healing, der bliver arbejdet med. 

Healingen er en meget unik og individuel oplevelse, hvor du får lige præcis den healing, du har brug for og som du er parat til at modtage, på netop dette tidspunkt i dit liv. 

Jeg tog uddannelsen til Ny tids healer hos Vibeke Kokman Nielsen.

Mette Hvid - Alternativ behandler, Stenhuggervej 5, 5230 Odense M. 

Tlf nr. 31 54 22 01                     CVR-nr. 36298022

Webshop fra e-hjemmeside.dk