Spirituel Coaching / Clairvoyance

 

Healing 

 

Spirituel Regression

 

Æteriske olier fra doTERRA

 

AromaTouch Behandling

 

AromaTouch Technique behandling 

En behandling med dōTERRAs æteriske olier. 

For virkelig at få effekten af de æteriske olier som benyttes, så kan du have gavn af at få flere behandling med 2-4 ugers mellemrum. 

Behandlingen varer ca. 45-60 minutter og koster 600 kr. 

Du ligger på maven under hele behandlingen, som foretages på ryggen og under fødderne. Der anvendes et udvalg af 100% rene æteriske olier med terapeutisk /medicinske egenskaber. De påføres huden og trænger hurtigt ind gennem huden, hvorefter de går ind i blodbanerne. Eksempler på olier jeg benytter til denne teknik, er Lavendel, TeaTree (også kaldet Melaleuca) Pebermynte og Vild appelsin, og dertil en række forskellige olieblandinger. 

Hvad gør AromaTouch Technique behandlingen for dig? 

Behandlingen afbalancerer kroppens sympatiske og parasympatiske nervesystem og støtter dens evne til selvhelbredelse. AromaTouch teknikken virker dybt og er terapeutisk effektfuld og rensende. Du vil være meget afslappet og have en indre ro efterfølgende. 

Afstresning (følelsesmæssigt, angst, bekymringer, disharmoni) 

Styrkelse af immunforsvar/ afgiftning (udrensning af patogener, hormoner/pesticider, forurenede fødevarer) 

Reduktion af betændelsestilstande i kroppen (kortisol ubalance, autoimmune forstyrrelser, sygdomme) 

Genoprettelse af balance i det autonome nervesystem (ubalancer i det autonome nervesystem kan rettes op til balance og mindske stressfaktorer i kropen.)

 

Hvorfor påføres olierne på ryggen? 

Langs rygraden har vi en øget aktivitet og koncentration af nerver og arterier. Denne koncentration skaber øget blodgennemstrømning og evne til optagelse af olierne, og det giver mulighed for øget fordeling og gavn af olierne i kroppen. Man udnytter følsomheden i kroppens nervemæssige struktur og det kan forbedre optagelsen af de æteriske olier benyttet direkte på huden. 

Derfor er ArōmaTouch Technique behandlingen så enkel og effektfuld og støttende for hele kroppens evne til selvhelbredelse på en lang række områder, især lindres stress- og betændelsestilstande og deres følgevirkninger, samtidig afgiftes kroppen og bringes tilbage til en tilstand af balance. 

 

Æteriske olier historisk

Fra tidernes morgen og i mange gamle kulturer har mennesker gjort brug af planters helbredende egenskaber. Æteriske olier er udvundet af forskellige vækstdele fra planter: blade, stængler, skaller, blomster, bær og harpiks. Der er uanede muligheder for at støtte din fysiske krops vedligeholdelses- og healingsprocesser med 100% rene æteriske olier, som har medicinske egenskaber. Brugen af æteriske olier er ved begyndelsen af en renæssance, genoptagelsen af en gammel ædel helbredelseskunst. 

 

Hvorfor virker æteriske olier? 

Det gør de, fordi de er kraftfulde naturlige koncentrater, der indeholder en bred vifte af naturkemiske komponenter. De har forskellige indvirkninger på vores system og deres molekyler er så små, at de lynhurtigt trænger ind gennem huden, ind i lymfesystemet og blodbanen. Æteriske oliers kemi, påvirker der hvor der er ubalance eller sygdom, og de lader resten af kroppen være. 

Mette Hvid - Alternativ behandler, Stenhuggervej 5, 5230 Odense M. 

Tlf nr. 31 54 22 01                     CVR-nr. 36298022

Webshop fra e-hjemmeside.dk