Spirituel Coaching / Clairvoyance

 

Healing 

 

Spirituel Regression

 

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi, også kaldet TFT, er en effektiv metode til at behandle flere psykologiske og fysiologiske problemer. Erfaringer fra diverse behandlere er at TFT virker på ca. 80-90% af de behandlede.

TFT bruges af mange, til f.eks. hjælp med traumer, angst, vrede, fobier (som edderkopper, slanger, angst for små rum og lign. ) 
Kriser i livet, stress, lavt selvværd, søvnløshed, migræne, læsevanskeligheder, sorg, dødsangst, diverse afhængigheder (som sukker, alkohol, rygning m.fl. ) og lign.

Tankefeltterapien går som grundregel ind og hjælper med at fjerne den irrationelle frygt der stammer fra gamle oplevelser. Terapien går ind via påvirkningen af kroppens energibaner, ligesom akupunkturpunkter. Vi som terapeuter banker/ tapper med fingrene på forskellige punkter på kroppen, imens klienten har fokus på problemstillingen.

Tankefeltterapien har igennem årene vist gode resultater og ofte forsvinder problemstillingerne i løbet af meget kort tid. Det varierer hvor mange sessioner der skal til, for at få forløst gamle traumer og problemstillinger.

ca. 1 til 1.5 time til 700 kr.

Tankefelts Terapeut 

Jeg er i 2016 gået gang med TankefeltTerapeut udannelsen hos 

Brooksgrove education v/Anette Bækkelund.

Færdig uddannet TankefeltTerapeut i efteråret 2017 

 

Mette Hvid - Alternativ behandler, Stenhuggervej 5, 5230 Odense M. 

Tlf nr. 31 54 22 01                     CVR-nr. 36298022

Webshop fra e-hjemmeside.dk