Spirituel Coaching / Clairvoyance

 

Healing 

 

Spirituel Regression

 

 

Uddannelse til Clairvoyant Vejleder eller Personlig spirituel udvikling 

Der er på nuværende tidspunkt ikke sat nogle datoer op til en Clairvoyance uddannelse

 

Læs anbefalinger fra tidligere deltagere: 

Læs Kjelds anbefaling af Clairvoyant Vejleder Uddannelsen 

Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse hos Pernille og Mette, De er nogle rigtig dygtige damer, som ved hvad De taler om. De er meget tålmodige og lyd hører for de problemer som opstår i forbindelse med uddannelsen.

Uddannelsen giver i den grad indsigt i ens krop og sjæl, hvor man kommer helt indtil benet, hvor man lære sig selv at kende fuldt ud inden man starter med det clairvante. Man får ro i kroppen styr på sjælen, hvilket de 2 damer hjælper til med.

Man foretager en rejse som er lang og besværlig, men den ender ud i en fantastik verden , hvor tingene ser helt anderledes ud . Englene og Ærkeenglene står ved din side og er helt klar til at hjælpe dig . Man møder mange oppe fra undervejs som giver råd og vejledning.

En helt vildt spændende verden som vores 2 vejledere er super gode til at lære os om.
De bedste anbefalinger til denne clairvoyante vejleder uddannelse, synes jeg er Pernille og Mette.
Mvh. Kjeld Larsen.

Læs anbefaling fra Mariann, deltager på Clairvoyant vejleder uddannelsen 2018/2019

Kære Pernille og Mette

Allerførst stor tak fordi I ville have mig med på holdet, det er jeg taknemmelig for i dag.


Jeg synes I har gjort et fantastisk arbejde med os vidt forskellige i gruppen. I har formået at samle/adskille os når der har været brug for det. I har begge så stor empati og indlevelse. Uanset, hvor umulige nogle elever I har haft, har I formået at støtte, heale, se det gode i situationen, vende tingene på hovedet osv., så vi igen kunne stå på vores vaklende ben. Jo det ved I godt, hvad betyder.


Kurset har for mig været et fantastisk redskab til at komme videre i mit forløb. Der har været mange episoder der er blevet støttet via jeres kursus og jeres italesættelse af det.


Til at starte med, skulle dette kursus for mig bare være for at ”holde mig på benene” og det må jeg jo sige, det har gjort. Herudover er jeg blevet klar over at jeg har mange evner, og hvor er det FANTASTISK, at få lov til at modtage disse gaver.


I er et par superdejlige og meget kreative piger, der har ordet i jeres magt. Det I siger, har jeg forstået, og det I skriver er læst – og bliver læst igen. Jeg er stolt af at være en af jeres piger. Og jeg kan kun med dybeste respekt sige TAK til jer for det fantastiske store og bevidsthedsudvidende arbejde, I har lagt i dette kursus.


Så nu vil jeg have eksamen i hus, og jeg går allerede nu ude i verden og gør mit bedste med hvad jeg har lært. Nemlig clairvoyance, afdødekontakt, tarotlæsning og meget andet, fx healing.
 

Af hjertet TAK.

Mariann Olsen

Clairvoyance holdet fra 2015/2016

Læs Pernilles anbefaling af Clairvoyance uddannelsen: 

Sikken en rejse! Det har været en kæmpe, kæmpe gave til mig selv at tage uddannelsen til clairvoyant rådgiver hos Mette. Min selvindsigt, min selvrespekt og mit verdensbillede er vokset i takt med min forståelse for og min accept af mine spirituelle evner. Uden Mette's kærlige og støttende opbakning, var jeg ikke nået dertil hvor jeg er nu❤️. Jeg har undervejs kæmpet en del med min egen skepsis. Jeg har været overvældet og overstimuleret og jeg har haft lyst til at "løbe skrigende bort". Mette var mit holdepunkt og mit anker på denne rejse og i de situationer...hendes ro og tiltro gav mig det samme❤️. Når jeg fik lov til, "at se mig med Mette's øjne", så jeg, at den person, jeg gerne ville være, var jeg allerede ❤️. Den gave er ubetalelig!

På sådan en rejse, som denne uddannelse er, skal man med omhu vælge sin rejsefører...og hvor er jeg evigt taknemmelig og for, at jeg valgte Mette 🙏🏼. Den allervarmeste og mest kærlige anbefaling herfra

Mette Hvid - Alternativ behandler, Stenhuggervej 5, 5230 Odense M. 

Tlf nr. 31 54 22 01                     CVR-nr. 36298022

Webshop fra e-hjemmeside.dk